Vakantiehuizen Bretagne


vakantiehuizen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Vakantiehuizen Bretagne
Aan de kust
Het aanbod van vakantiehuizen in Bretagne is het grootst aan zee. In het zuiden ligt Morbihan, de kleine zee. Dit is een ideale plaats voor watersporters. Zeilschepen kunnen in de natuurlijke baai aanleggen. Als het tij gunstig is vaar je eenvoudig de “kleine zee“ uit en kom je uit op volle zee. In de baai vinden ook diverse andere watersporten plaats. Op verschillende plaatsen langs de kust liggen rustige badplaatsen. Je hebt de keuze uit zandstranden, kiezelstranden en gebieden met spectaculaire kliffen. Wanneer je in een vakantiehuis in Bretagne logeert, zoek dan ook eens het meest westelijk gelegen punt van Frankrijk op. Finisterre betekent letterlijk “einde van het land“ en zo voelt het ook als je vanaf de hoge rotsen uitkijkt over de zee.

Een vakantie in een streek langs de zee betekent vanzelfsprekend dat je er heerlijke visgerechten kunt eten. Koop eens vers gevangen vis in een van de havenplaatsen en maak een heerlijk gerecht klaar in je eigen vakantiehuis in Bretagne. Zowel in eenvoudige als in chique restaurants zul je regelmatig oesters, kokkels en mosselen op het menu zien staan. Ook het lamsvlees uit de streek heeft een tik van de zee meegekregen. Sommige schapen grazen namelijk op de zilte moerasgebieden langs de zee. Uit deze gebieden komen ook diverse exclusieve groentesoorten, waaronder lamsoor en zeekraal.

Bijzondere sfeer
Bretagne is al duizenden jaren bewoond. Een vakantiehuis in Bretagne is een mooie uitvalsbasis voor een tocht langs prehistorische monumenten. In het zuiden is de omgeving van Carnac een belangrijke toeristische trekpleister. Hier staan honderden steenrijen in het landschap, die er ver voor onze jaartelling zijn neergezet. Niemand weet precies welke functie de stenen hebben. Maar er hangt ontegenzeggelijk een bijzondere sfeer. Ook elders in Bretagne vind je megalieten. Soms zijn dit enorme stenen die midden in het landschap staan, ook staan er rijen of kringen van stenen. Een bezoek aan een van de enorme grafheuvels uit de steentijd is eveneens de moeite waard.

Een bijzondere sfeer hangt er ook in het Forźt de Paimpont, in het binnenland van Bretagne. Omdat dit bos centraal ligt, is het met eigen vervoer vanuit ieder vakantiehuis in Bretagne te bereiken. Over dit donkere bos zijn talloze mythes bekend. Zo zou de tovenaar Merlijn hier een grotwoning hebben gehad. Volgens sommige verhalen is hij er nog in de vorm van een steen aanwezig. Bij de Rots van de Valse Minnaars zou Morgan le Fay knappe jongemannen in de val hebben gelokt. Over deze en andere verhalen over koning Arthur en zijn tijdgenoten gaat het vermakelijke Centre l“Imaginaire Arthurien in het bos.

Bretagne Frankrijk - Belvilla Vakantiehuizen
Vakantiehuizen bretagne boekt u online bij belvilla. kies uw ideale vakantiehuis uit een ruim aanbod vakantiewoningen in bretagne.
http://www.belvilla.nl/vakantiehuis-bretagne-frankrijk

Plan uw vakantie op bretagne-vakantie
De officiƫle website van toerisme in bretagne. vind hier alle info en plan je vakantie naar bretagne.
http://www.bretagne-vakantie.com/

Vakantiehuis in Bretagne - EuroCottage.com
Vakantiehuis in Bretagne - EuroCottage.com
http://www.eurocottage.com/nl/Frankrijk/Bretagne

Vakantiehuis in Bretagne huren - HappyHome
Happyhome verhuurt unieke en sfeervolle vakantiehuizen in bretagne. je ideale vakantiehuis in bretagne huur je bij happyhome. vakantiehuizen in frankrijk vindt u snel en gemakkelijk bij happyhome. alle vakantiehuizen zijn persoonlijk door happyhome geĆÆnspecteerd. boek nu uw ideale vakantiehuis of vakantiepark in frankrijk!
http://www.happyhome.nl/frankrijk/bretagne

Vakantiehuizen Bretagne
Ga nu naar vacanceselect.nl en reserveer Ć©Ć©n van onze prachtige vakantiehuizen in de regio bretagne in frankrijk!
http://www.vacanceselect.nl/Vakantiehuis/Frankrijk/Bretagne/

Vakantiehuizen Bretagne - A-Gites.com
Verhuur vakantie bretagne. seizoen aanbiedingen verhuur vakantie door particulieren in bretagne.
http://www.a-gites.com/nl/bretagne/verhuur-vakantie-bretagne.html

Vakantiehuizen Bretagne Frankrijk - Boekingsservice
Vakantiehuizen Bretagne Frankrijk - Boekingsservice
http://www.boekingsservice.nl/vakantiehuis/a/nl/fr/bre/bretagne/0.html

Vakantiewoning of vakantiehuis in Bretagne
Vakantiewoning of vakantiehuis in bretagne zoeken en boeken. homeaway geeft toegang tot vele vakantiewoningen en vakantiehuizen in bretagne, frankrijk. vind bij homeaway uw perfecte vakantiehuis.
http://www.homeaway.nl/vakantie-vakantiehuis-vakantiewoning/frankrijk/bretagne/r338

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid