Vakantiehuizen Sauerland


vakantiehuizen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Vakantiehuizen Sauerland
Actieve vakantie
Net even voorbij het Ruhrgebied begint de prachtige streek die het Sauerland genoemd wordt. Alle vakantiehuizen in het Sauerland zijn binnen een halve dag vanuit alle locaties in Nederland en BelgiŽ bereikbaar. Dat kan met het eigen vervoer, maar er zijn ook enkele busondernemingen die reizen naar het Sauerland organiseren. Zodra je het Sauerland bereikt hebt, merk je niets meer van de nabijheid van het Ruhrgebied. Je laat de stad achter je en verblijft in een groene omgeving.

Het Sauerland leent zich uitstekend voor een actieve vakantie. Vanuit je vakantiehuis in het Sauerland kun je prachtige autotochten maken. Duitsland is een land dat ook uitstekend is toegerust voor motorrijders. Door de heuvels van het Sauerland kun je heerlijk met de motor toeren. De talloze kleine weggetjes, waar weinig automobilisten en motorrijders komen, zijn uitermate geschikt voor een fietstocht. Onder de naam Sauerland Bike-arena zijn er ook tientallen routes voor racefietsers en mountainbikers in het Sauerland uitgezet.
Liefhebbers van de wandelsport hebben ook goede redenen om een vakantiehuis in het Sauerland te huren. De heuvels, lieflijke dalen, bosgebieden en de oevers van beken en meren lenen zich prima voor lange en korte wandelingen. Je kunt je vakantie zo inspannend maken als je zelf wilt. Huur in de winter een vakantiehuis in het Sauerland om de streek eens op een heel andere manier te bekijken. SleeŽn, skiŽn, schaatsen of een winterse wandeling: het is allemaal mogelijk in dit fraaie gebied. īs Zomers kun je gebruik maken van enkele zomerrodelbanen. Dit is ook de meest geschikte tijd voor allerlei watersporten, variŽrend van zwemmen tot surfen.

Cultuur
Het Sauerland ligt bezaaid met kleine dorpjes, met vakwerkhuisjes, een kleine kerk en monumentale bruggetjes. Het kan een aardige activiteit zijn om enkele daarvan te gaan bekijken. Tijdens een verblijf in een vakantiehuis in het Sauerland moet je zeker een van de kastelen in de omgeving gaan bekijken. Typische burchten op een heuveltop zijn onder meer het kasteel van Altena en het kasteel van Waldeck. Fraaie kastelen omringd door monumentale tuinen zijn onder meer slot Herdringen in Arnsberg en het waterslot Melschede in Sundern. Lekker eten en drinken hoort ook zeker bij de cultuur van deze streek. In een typisch Duits gasthof krijg je eenvoudige, maar smaakvolle gerechten voorgeschoteld. īs Zomers kun je hier heerlijk bijkomen op het terras, īs winters bij een knappend haardvuur.

Prachtig vrijstaande vakantiehuizen
Prachtig vrijstaande vakantiehuizen
http://www.vakantiehuissauerland.nl/

Sauerland Verhuur - vakantiewoningen
Sauerland verhuur; vakantie - huur een vakantiehuis huis voor een mooie vakantie in het sauerland sneeuw golfen
http://www.sauerlandverhuur.nl/

Vakantiehuis in Sauerland, Duitsland - Belvilla
Vakantiehuizen sauerland, duitsland - je vakantiehuis in sauerland zoek & boek je gemakkelijk online op belvilla.nl. bekijk hier ons aanbod vakantiehuizen in sauerland.
http://www.belvilla.nl/vakantiehuis-sauerland-duitsland

Vakantiehuizen - Vakantiehuis Sauerland
Vakantiehuizen - Vakantiehuis Sauerland
http://www.boekingsservice.nl/vakantiehuis/a/nl/de/saur/sauerland/0.html

Vakantiehuizen Sauerland - Vacanselect
Ga nu naar vacanceselect.nl en reserveer één van onze prachtige vakantiehuizen in de regio sauerland in duitsland!
http://www.vacanceselect.nl/Vakantiehuis/Duitsland/Sauerland/

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid