Vakantiehuizen Tsjechie


vakantiehuizen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Vakantiehuizen Tsjechie
Ongerepte natuur
TsjechiŽ is bijna tweemaal zo groot als Nederland. Omdat er slechts 10 miljoen mensen wonen, is TsjechiŽ een land waar rust en ruimte nog echt bestaan. In sommige gebieden van het land tref je nog ongerepte natuur aan. Wanneer je voor een van de vakantiehuizen in TsjechiŽ kiest, krijg je dus volop gelegenheid om te relaxen. TsjechiŽ wordt vrijwel aan alle kanten omringd door bergen. Langs de grenzen zijn dan ook enkele interessante berggebieden te vinden.

In het noordwesten, aan de grens met Duitsland, ligt het Ertsgebergte. Dit gebied staat bekend vanwege zijn spectaculaire rotsformaties. Ook liggen er verschillende grotten in dit gebied, waarvan enkele zijn opengesteld voor het publiek. Wanneer je vakantiehuis in TsjechiŽ meer naar het oosten ligt, verblijf je waarschijnlijk in de buurt van het Reuzengebergte. Dit gebergte vormt de grens tussen TsjechiŽ en Polen. De ongenaakbare granieten toppen van de bergen zijn een belangrijke toeristische trekpleister. In het oosten en het zuiden, langs de grens liggen de Witte Karpaten. Hier vind je lieflijke heuvels en natuurlijke loofbossen. Aan de westgrens ligt Bohemen, een bergachtig en dichtbegroeid gebied.

Cultuur en sportiviteit
Waar je vakantiehuis in TsjechiŽ ook staat, je zult nooit ver hoeven zoeken naar culturele bezienswaardigheden. Er staan maarliefst twaalf locaties op de Unesco werelderfgoedlijst. De binnenstad van Praag, met de Karelsbrug, het Gouden Straatje en het astronomisch uurwerk op het Oudestadsplein, is ongetwijfeld de bekendste. Maar het loont ook de moeite om tijdens je verblijf in een vakantiehuis in TsjechiŽ een bezoek te brengen aan de binnensteden van KutnŠ Hora, Českż Krumlov of Telč. Ook de tuinen van het kasteel van KroměřŪě zijn zeer de moeite waard.

Je hoeft tijdens je vakantie in TsjechiŽ niet stil te zitten. In zomer en winter kun je er allerlei inspannende en ontspannende activiteiten ondernemen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een grottentocht onder leiding van een gids. Je kunt je verblijf in een vakantiehuis in TsjechiŽ ook gebruiken om verschillende mooie wandelingen te maken. Houd je van wildwaterkanoŽn? Ook dat is hier zeer goed mogelijk. TsjechiŽ wordt steeds bekender als wintersportlocatie. De kwaliteit van de pistes en de vakantiewoningen in TsjechiŽ doen zeker niet onder van die in Oostenrijk. Wel zijn de bergen over het algemeen iets lager. Daar staat tegenover dat een wintersportvakantie in het land vaak veelzijdig is. Je hoeft niet alle dagen op de lange latten te staan, maar kunt afwisselen met culturele activiteiten, natuurtochten of een dagje shoppen.

Tsjechie - vakantiewoningen
250 vakantiehuizen tsjechie,vakantiewoningen tsjechie,tjechie,vakantiehuis tsjechie, vakantiewoning tsjechie,zomervakantie, wintersport in tsjechiŽ,tjechie tsjechiŽ,reuzengebergte,skien, tjechiŽ, tsjechisch,praag, appartementen, autovakanties, bohemen, brno, reis, langlaufen, reisbureau, reisburo, reserveringen, reuzengebergte, tourisme, vakantiehuis, vakantiehuizen, vacanties, wintersportgids, vakantie, skivakanties, skievakanties, centraal, noord, oost, zuid, west, moravie, boheems-moravische
http://www.tsjechieholiday.nl/

Vakantiehuis in TsjechiŽ huren - Belvilla
Vakantiehuizen en vakantiewoningen in tsjechi√ę zoek & boek je gemakkelijk online bij belvilla! kies je favoriete vakantiehuis of vakantiepark in tsjechi√ę!
http://www.belvilla.nl/vakantiehuis-tsjechie

Vakantiehuizen Tsjechie - Uphill Travel
Vakantiehuizen tsjechie: een vakantiehuis tsjechie zoek en boek je bij uphill travel: 150 vakantiehuizen tsjechie in reuzengebergte, bohemen, lipnomeer.
http://www.uphill.nl/vakantiehuizen-tsjechie.html

Vakantiehuizen TsjechiŽ huren?
Happyhome verhuurt unieke vakantiehuizen in tsjechi√ę. vind en boek nu je ideale vakantiehuis bij happyhome! vakantiehuizen in tsjechi√ę vindt u snel en gemakkelijk bij happyhome. alle vakantiehuizen zijn persoonlijk door happyhome ge√Įnspecteerd. boek nu uw ideale vakantiehuis of vakantiepark in tsjechi√ę!
http://www.happyhome.nl/tsjechie

Vakantiehuizen in TsjechiŽ -Topic Travel
Villa‚Äôs met priv√©-zwembad, vakantiehuizen en vakantiewoningen in tsjechi√ę. veel privacy. anvr en sgr. boek uw vakantiehuis in tsjechi√ę.
http://www.topictravel.nl/vakantiewoningen/tsjechie

Vakantiewoningen in TsjechiŽ - EuroCottage.com
Vakantiehuis tsjechi√ę? vind de mooiste vakantiehuisjes en vakantiehuizen in tsjechi√ę. boek uw vakantiehuis in tsjechi√ę in 2013 gemakkelijk en snel!
http://www.eurocottage.com/nl/Tsjechi%C3%AB

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid