Vakantiehuizen Denemarken


vakantiehuizen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Vakantiehuizen Denemarken
Mooie tochten
Het Deense landschap leent zich uitstekend om fraaie tochten te maken. Dat kunnen autotochten zijn. Maar ook de wandelschoenen en de fietsen kunnen mee op vakantie. Het landschap van Denemarken is redelijk vlak en daardoor zeer geschikt voor een mooie fietstocht. Rijd, fiets of wandel over de smalle boerenweggetjes en laat je verrassen door veldbloemen, mooie vergezichten en lieflijke kerkjes. ´s Avonds keer je vol indrukken terug naar je vakantiehuis in Denemarken.

De lange kust van Denemarken is eveneens uitnodigend. Er horen maarliefst 400 grote en kleine eilanden bij dit prachtige land. Gezinnen met kinderen kunnen zich urenlang vermaken op de mooie zandstranden. De Waddeneilanden zijn een schitterende locatie voor natuurliefhebbers. Op sommige eilanden zijn auto´s verboden. Zo kun je met een vakantiehuis in Denemarken dus echt lekker van de rust genieten. In het noorden van Denemarken rijst de kust een eind boven de zee uit. Je kunt hier schitterende tochten maken door of langs de Limfjord. De witte kliffen op het eiland Møn zijn eveneens zeer de moeite waard.

Historische plaatsen
Wanneer je alles wilt weten over de Vikingen in Denemarken, dan is een bezoek aan het Vikingcentrum in Ribe een aanrader. Jong en oud komt hier van alles te weten over hoe de Vikingen woonden en leefden. Doe mee aan de workshops boogschieten en kook je eigen maaltijd boven een houtvuur. Voor andere interessante feiten over de Vikingen moet je naar het Vikingschipmuseum in Roskilde of het Nationaal Museum in Denemarken. Op het eiland Funen is nog een origineel Vikinggraf te bewonderen, in de vorm van een schip.
Wanneer je in een vakantiehuis in Denemarken verblijft, mag een bezoek aan de hoofdstad Kopenhagen eigenlijk niet ontbreken. De binnenstad van Kopenhagen is ruim opgezet. Er heerst een gemoedelijke sfeer, zodat je je snel thuis zult voelen. De Nyhavn, oftewel Nieuwe Haven, ziet er met zijn gekleurde huizen vrolijk uit. Hier vind je ook het wereldberoemde beeldje van de kleine zeemeermin. In en rondom de stad liggen verschillende kastelen en paleizen. Het bekendste park van Kopenhagen is Tivoli, waar allemaal kermisattracties staan opgesteld. De houten achtbaan in het pretpark is zelfs de oudste in de wereld. Een deel van het stadsdeel Nørrebro is de afgelopen jaren veranderd in een hip uitgaanscentrum.

DanCenter - Vakantiehuizen Denemarken
Vakantiewoningen in denemarken, noorwegen en zweden. dancenter heeft het grootste aanbod vakantiewoningen in scandinavië.
http://www.dancenter.nl/

Huur vakantiehuis in Denemarken - Sol og Strand
Huur vakantiehuizen in denemarken - prima huisje, grote keuze, div. prijsniveaus - klik hier en bestel online!
http://www.sologstrand.nl/

Vakantiehuis Denemarken - Feriepartner
Verhuur van vakantiehuizen deense vakantiewoningen en vakantiehuisjes. ruim 5000 vakantiehuizen in denemarken. meer vakantiehuis – gewoon goedkoper
http://www.feriepartner.nl/

Vakantiehuisje in Denemarken - Cofman.nl
Vind het beste overzicht van vakantiehuizen in europa. boek online – het is gemakkelijk en snel. we hebben een breed assortiment in heel europa. vind en boek vakantiehuizen in europa hier. het is de gemakkelijkste manier om uw vakantie te beginnen.
http://www.cofman.nl/

Vakantiehuizen Denemarken
Vakantiehuizen, vakantieparken en hotels voor een vakantie in denemarken boekt u bij dfb, de denemarken vakantie specialist!
http://www.dfb.nl/

Vakantiehuizen- Tophomes
Vakantiehuizen denemarken: vakantie in een deens vakantiehuis is iets heel bijzonders. u kunt het niet met een vakantie in welk ander land dan
http://www.tophomes.nl/home/528/208.html

Vakantiewoningen in Denemarken - EuroCottage
Vakantiehuis denemarken? vind de mooiste vakantiehuisjes en vakantiehuizen in denemarken. boek uw vakantiehuis in denemarken in 2013 gemakkelijk en snel!
http://www.eurocottage.com/nl/Denemarken

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid