Vakantiehuizen Hongarije


vakantiehuizen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Vakantiehuizen Hongarije
Natuur
Natuurliefhebbers hebben goede redenen om een vakantiehuis in Hongarije te huren. Het land heeft een bijzondere en deels nog ongerepte natuur. Er liggen maarliefst tien nationale parken en ruim honderd natuurreservaten binnen de Hongaarse grenzen. Het nationaal park Hortobágy is hiervan het bekendste. Dit park ligt op de poesta, de Hongaarse steppe. Je vindt hier uitgestrekte grasvlaktes, waar verspreide kuddes paarden, runderen en schapen grazen. Sommige delen van de poesta zijn heel droog. Maar door regelmatige overstromingen van de Tisza en haar zijrivieren kom je hier ook heel andere landschappen tegen: moerassen, bossen in halfnat gebied. De zoutmoerassen zijn aantrekkelijk voor honderden soorten vogels. Ook vogelliefhebbers zijn in een huis in Hongarije dus uitstekend op hun plek.

In het noorden van Hongarije liggen het Bükk nationaal park en het Aggtelek nationaal park. Hier vind je vooral bergen en bossen. Door de eeuwen zijn uit het uitgesleten kalksteen schitterende rotsformaties, ravijnen en spelonken ontstaan. In de prehistorie leefden er al mensen in de grotten van dit karstlandschap. Sommige grotten zijn opengesteld voor het publiek. Hier kun je fraaie druipsteenformaties bewonderen. Ook wanneer je in een ander deel van Hongarije een vakantiehuis hebt gehuurd, is dit een dagtocht waard. Door de natuurgebieden van Hongarije zijn uitstekende wandelpaden aangelegd. In sommige is het ook mogelijk om te fietsen.

Balaton en Boedapest
De bekendste vakantiebestemming in Hongarije is ongetwijfeld het Balatonmeer. Dit binnenmeer is ongeveer 80 kilometer lang en 15 kilometer breed. Een groot deel van ons aanbod aan vakantiehuizen in Hongarije is rondom het Balatonmeer te vinden. Dat is niet voor niets. Het meer is voor veel verschillende vakantiegangers aantrekkelijk: jongeren, gezinnen met kinderen, recreatieve fietsers, watersporters en hengelaars. De beste stranden liggen aan de zuid- en oostkant van het meer. De meeste hebben een oever die grotendeels uit gras bestaat. Op verschillende plaatsen zijn zandstranden aangelegd. De grootste plaats aan het Balatonmeer, Siófok, staat bekend als de partyhoofdstad van Europa. Ook ´s winters is het heel goed mogelijk om een vakantiehuis bij het Balatonmeer te huren. Je kunt er schaatsen, ijszeilen, sleeën of ijsvissen.

Een andere belangrijke toeristische trekpleister is Boedapest. Wanneer je in een vakantiehuis in Hongarije verblijft, mag je een bezoek aan de hoofdstad eigenlijk niet overslaan. In de stad aan de Donau zijn honderden monumenten te bewonderen, van de Burcht en het Vissersbastion in Boeda tot de Sint-Stefanusbasiliek in Pest. Daartussenin liggen diverse monumentale bruggen. Vergeet bij een bezoek aan Boedapest niet om koffie te drinken in een van de beroemde koffiehuizen. Andere Hongaarse steden die een bezoek verdienen zijn Eger en Pécs.

Vakantiehuis Hongarije - HungariaHuizen
Hungariahuizen - uw sfeervol vakantiehuis in hongarije
http://www.hungariahuizen.nl/

Vakantiehuis huren in Hongarije
Vakantiehuizen met zwembad huren in hongarije. direct online boeken bij de eigenaar.
http://www.haned.nl/

Vakantiehuis in Hongarije
Welkom op de site voor uw vakantiehuis in hongarije. laat u betoveren door de ongekende schoonheid van hongarije boek nu of informeer naar vroegboek aanbiedingen dit scheelt honderden euro's wegens succes verlengt, bij nu reserveren krijgt u gratis een dag per week onze tiszaboot met buitenboord motor mee om heerlijk met uw gezin te gaan varen op de tisza en het tiszameer u kunt dan genieten van de natuur,zwemmen of vissen. bekijk ook de foto's en de filmpjes over de tisza en het meer op deze website zie ook uj vadasz of regi vadasz dit is de basis voor een grandioze vakantie, in een mooi huis, een fantastische natuur en waterrijke omgeving. in een land met zijn oost europese cultuur en gewoontes, onderandere ketelgoulasch, wereldberoemde zigeuner muziek, gastvrije bevolking, wijnen, palinka (nationale borrel p 52% alc.), heerlijke meloenen, vrij rondvliegende ooievaars. zijn schitterende oude steden o.a.eger. het matra en bukkgebergten, de grootste europese laagvlakte de poesta met de beroemde poestapaarden te hortobagy. dit alles vindt u in een straal van 50 km rondom uw vakantiehuis. vlieg goedkoop vanaf weeze (net over de grens in duitsland) naar boedapest per wizz air . de transfer van luchthaven (of treinstation) boedapest kan op aanvraag verzorgd worden. ook kan op aanvraag een huurauto bij aankomst op luchthaven boedapest voor u verzorgd worden.
http://www.vakantiehuizenhongarije.nl/

Vakantiehuis in Hongarije huren - Belvilla
Vakantiehuizen en vakantiewoningen in hongarije zoek & boek je gemakkelijk online bij belvilla! kies je favoriete vakantiehuis of vakantiepark in hongarije!
http://www.belvilla.nl/vakantiehuis-hongarije

Vakantiehuizen Hongarije huren
Happyhome verhuurt unieke vakantiehuizen in hongarije. vind en boek nu je ideale vakantiehuis bij happyhome! vakantiehuizen in hongarije vindt u snel en gemakkelijk bij happyhome. alle vakantiehuizen zijn persoonlijk door happyhome geĂŻnspecteerd. boek nu uw ideale vakantiehuis of vakantiepark in hongarije!
http://www.happyhome.nl/hongarije

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid